Velkommen til vores trænerteam på U17 drenge

Tobias Jakobsen
Vi er begejstrede for at byde velkommen til Tobias Jakobsen som vores nye U17 drenge træner.
Med sine 32 år bringer Tobias en masse erfaring til banen som træner.
Hans meritter inkluderer at være træner for U18 drenge i Østfyn HK, spillende træner for Danmarksserie herre hos Kerteminde HK og at afslutte med U15 drenge i Kerteminde HK.
Tobias der til dagligt er skolelærer, og blandt andet idrætslærer, kan kombinere undervisning med sport, hvilket gør ham til en fantastisk træner for vores kommende U17 spillere.
Han ser frem til at skabe et stærkt og velspillende U17 hold, der er villige til at arbejde hårdt. Tobias er overbevist om, at det vil blive en fantastisk oplevelse at spille U17 håndbold i Kerteminde HK
Casper Ejby 
Vi byder også velkommen til den energiske træner Casper Ejby, der er 23 år gammel og ret ny i trænerfaget, men har to års erfaring med at træne U15 drenge i landets bedste række.
Casper, der er i gang med sin uddannelse som VVS-lærling, bringer en frisk og hårdtarbejdende tilgang til U17 drengene.
Caspers passion for spillet og hans dedikation til at udvikle unge talenter er nøglen til en succesfuld og oplevelsesrig sæson.
Han forventer en spændende sæson og ser frem til at arbejde med nogle håndboldsultne spillere, som er klar til at give alt, de har, hver gang de trækker KH-trøjen over hovedet. 


Vi ser frem til en fantastisk sæson med Tobias og Casper ved roret, hvor de vil føre vores unge spillere mod nye højder og skabe uforglemmelige øjeblikke på og uden for håndboldbanen.
Velkommen til holdet, Tobias og Casper! Lad os gøre sæson 2024/2025 til noget særligt sammen.

Tobias og Casper har allerede valgt deres holdleder, som vil være deres højrehånd. Vi siger samtidig tak til Niels Bjerre Lehrmann for at takke ja til denne rolle.
Skulle der være spørgsmål eller ønsker du at få mere info kan du skrive til Niels på SMS 51930808 eller på mail nblfoto@gmail.com. Så vil han svarer hurtigst muligt.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram