Kerteminde HK er stolte af at præsentere vores U13 pige trænere for den kommende sæson.


Stephan Larsen
Med sin unge alder på 25 år, har Stephan allerede opnået over 12 års erfaring med træning af ungdomshold, der spænder fra U8 til U17, fra B-rækken til A og AA.
Stephan arbejder også i en SFO og på en skole, hvilket giver ham en forståelse og evne til at arbejde med børn og unge.
Han har været træner for nogle af vores dygtige piger de seneste 3-5 år og ser frem til endnu en sæson. Med to hold under hans vinger, er han særligt opsat på, at det ene hold skal konkurrere på det højeste niveau.
Stephan lægger stor vægt på at skabe et godt træningsmiljø og en sammentømret gruppe, hvor der er plads til alle.Martin Poulsen
44 år gammel, er en erfaren håndboldtræner med over 20 års erfaring, primært indenfor pige- og damesiden på divisionsniveau.
Han arbejder hos DK-TEC i Nyborg, hvor han varetager forskellige roller som lagermedarbejder, smed og indkøber.
Martin har en klar vision for sæsonen; han ønsker at udvikle hver enkelt spiller, så det ikke kun gavner den individuelle spiller, men også holdet som helhed. Hans tilgang er at sikre, at alle spillere føler sig værdsatte og ser deres udvikling bidrage positivt til holdets succes.


Kerteminde HK er begejstret for at have Stephan og Martin om bord. Deres engagement, erfaring, og vision for spillerne og holdet er afgørende for at sikre både personlig og holdmæssig udvikling. Vi ser frem til en spændende sæson under deres vejledning.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram