- Galleri
- Nyhedsarkiv

Bøye og Bøye forkortes sådan her: KH

Far & Søn & Nicolai fortsætter som trænere for Kerteminde HKs 3. divisionsherrer

Kerteminde Håndboldklub kan med stor glæde og stolthed nu afsløre, at der er indgået en ny aftale med trænerduoen Rasmus Bøye og Jens Bøye. De to herrer, som også er søn og far, fortsætter endnu et år som ansvarlige for Kerteminde Håndboldklubs herrer i 3. division. Det bliver femte år, de styrer KHs flagskib.

De to Bøyer får assistance til opgaven. Nicolai Jakobsen, som op til denne sæson blev hyret som assistenttræner, fortsætter i den rolle, så han kan holde Far Jens Bøye med selskab ude på bænken, imens Søn Bøye også slår sine folder inde på banen som spiller. Den trio fortsætter altså sammen som trænere.

Vi er blevet vældig glade for Kerteminde Håndboldklub. Der er et godt miljø i klubben i både børne-, ungdoms- og seniorafdelingen. Vi oplever en stor opbakning fra hele klubben, så vi er bare faldet fantastisk godt til her, fortæller Rasmus Bøye og fortsætter:
Derudover betyder det da meget, at vi har fået skabt en god træningskultur og et godt træningsmiljø her. Det sociale har altid fungeret rigtig godt i hele truppen, og nu har vi fået tilført nogle nye, dygtige spillere, som har bidraget til at skabe konkurrence om pladserne og god energi til både træning og kamp, siger den spillende træner Rasmus Bøye.

Bøyerne fremhævet også det nye og gode samarbejde med Nicolai Jakobsen, og de er overbeviste om, at der er mulighed for at udvikle holdet og spillet og spillerne endnu mere, selv om det i givet fald bliver femte år, at Bøyerne er i Kerteminde Håndboldklub.

Der er en rigtig god harmoni i truppen, og vi føler bare, at vi passer rigtig godt sammen. Det fungerer, så vi er glade for, at Kerteminde Håndboldklub også har lyst til at fortsætte samarbejdet, slutter Rasmus Bøye.

I Kerteminde Håndboldklubs bestyrelse er der også stor glæde over, at Bøyerne ønsker at fortsætte. 3. divisionsholdet betyder meget for sammenhængkraften i klubben, hvor de mange børne- og ungdomshold har noget store og stærke og dygtige spillere at se op til og se på om søndagen.