Se træningstider for Dame Senior og tilmeld dig hold her

Dame Senior i Kerteminde HK

Fynsserien lader til at være det helt perfekte sted for Kerteminde Håndboldklubs seniorkvinder. Det er i hvert fald lige præcis der, at holdet har ligget i nu snart mange år og med masser af lokale spillere som grundstammen på det fortsat ret unge hold. Blandt andet med en flok U18-spillere i truppen.

Der er slet ingen tvivl om, at der ligger masser af kvaliteter i de lokale spillere, som huser Kerteminde HKs seniorhold, og når det hele går op i en højere enhed, så er det en fornøjelse at se på i hallen. Og når det kører, så er holdet også en kandidat til en topplacering i Fynsserien.

Vi håber, at der er endnu flere håndboldkvinder, som har lyst til at slå folderne i Kerteminde Håndboldklub. Det er nemlig en ung flok og en dygtig flok, der spiller der lige nu, og der er altid brug for flere, som har lyst til både motionen, træningen, hyggen og sejrene.