Se træningstider for U14D og tilmeld dig her

Er du dreng og født i 2005 eller 2004 (7. eller 8. klasse) så skal du spille på U14 drenge

Vi er – i både Kerteminde Håndboldklub og Kølstrup Rynkeby Håndbold – meget glade for, at det er lykkedes os at finde to kompetente trænere, som har lyst til at være en del af vores Team Nordøstfyn projekt. Vi er to klubber, der har besluttet, at vi vil gå sammen om at skabe gode forhold for de unge, der har lyst til at spille håndbold i lokalområdet – men samtidig få solid og stærk træning af kompetente trænere. Det er lykkedes med stor succes for vores U14-drenge i sidste sæson. Der var masser af drenge til træning, og der blev leveret masser af godt håndboldspil.

I år udvides Team Nordøstfyn også med U16-drenge. Vi har derfor valgt, at der skal være en rød tråd mellem holdene fra Team Nordøstfyn. Vi vil satse meget på, at U16-drengene og U14-drengene får lov til at få glæde af hinanden, så alle bliver presset og udfordret og udviklet. Det skal være muligt at blive i sit lokalområde og samtidig få god og kompetent og udfordrende træning.
Det er Niels Lehrmann, der fortsætter sit arbejde med U14-drengene i Kerteminde, Kølstrup, Rynkeby og omegn. Niels er en pragtfuld klubmand, og vi er meget tilfredse med, at han er frisk på at tage en tørn til.

Og vi kan fortsætte! Sebastian Java Andersen er som regel at finde på Kerteminde HKs 3. divisionshold, men han har tidligere også fungeret som træner i Kerteminde HK. Nu har han heldigvis valgt at genoptage trænergerningen med U14-drengene.

Det betyder nemlig, at vi nu har en stærk trio til at stå med ansvaret for vores U14-drenge og U16-drenge. Og det betyder, at vi kan give dem varieret og kompetent og fælles træning i hele den stærke drengegruppe. Vi har fået en ny og erfaren træner udefra. Vi har også fået en, der fortsat spiller håndbold - med alle de kvaliteter, det giver. Og vi har fået mulighed for at beholde en solid klubmand, der både har været med til at skabe og gennemføre Team Nordøstfyn - med stor succes. En komplet trio.