Se træningstider U12D og tilmeld dig holdet her

Bestyrelses kontakt: Se mere her

Er du dreng og født i 2007 eller 2006 (5. eller 6. klasse) så skal du spille U12 drenge

KHs U12 drenge er en stor flok håndbold ivrige gutter. Derfor er det rigtig glædeligt, at en af mændene bag sidste sæsons store sportslige succeser for U10-drengene og U12-pigerne, Thomas Rasmussen, fortsætter sit arbejde i Kerteminde Håndboldklub.

Men Thomas er sandelig ikke alene. Det dur ikke. Thomas Rasmussen har flere dygtige trænerkolleger. Vi kan nemlig også glæde alle i KH med, at både Per Nyrup og Stephan Larsen fortsætte deres trænergerning på U12-drenge årgangen i denne sæson.

Det betyder, at vi både har de tidligere U12-drenge trænere til, at sikre kontinuiteten i årgangen, og vi får nye trænere med ind over. Vi tror på, at den kombination vil kunne udrette noget godt for hele gruppen af U12-drenge. Og vi skal naturligvis fortsætte det store arbejde med at udvikle disse drenge – og med at tiltrække så mange håndboldspillere som muligt.

Og vi er slet ikke færdige endnu! Vi kan nemlig med glæde tilføje, at U16-spilleren Mads Thygesen, har besluttet sig for at gøre noget godt for de mindre i klubben. Mads Thygesen vil være med på trænerteamet for U12’erne, så de små knægte har en af de store drenge at se op til. Mads Thygesen kommer oprindeligt fra Kølstrup-Rynkeby, og han er altså i dag en del af holdfællesskabet mellem Kerteminde HK og Kølstrup Rynkeby – nemlig Team Nordøstfyn.

Sandelig om vi ikke har endnu mere at byde på… I samme boldgade. Chris Petersen var i mange år en af de stærke-stærke børne- og ungdomsspillere i Kerteminde HK. Han slog i sidste sæson sine folder på SUS/Nyborgs U18-mandskab i østligaen. Han har også valgt, at han gerne vil give noget tilbage til det frivillige fællesskab, som han er rundet af. Han vil nemlig også være en del af trænerteamet for Kerteminde HKs U12-drenge.

Ditte Møller er tilbage i Kerteminde HK efter et år i udlandet, og hun har meldt sig klar til, at give en hånd med på U12-drengene. Ditte Møller har været med på trænerlinjen i KH i flere år, så Ditte har et godt kendskab til flere af U12-drengene.

Altså: Seks trænere klar i Kerteminde HK: Thomas Rasmussen, Stephan Larsen, Per Nyrup, Mads Thygesen, Chris Petersen og Ditte Møller er det stærke team, der skal stå for vores U12-drenge i næste sæson.