Se træningstider for U6/U8 og tilmeld dig holdet her

Er du pige eller dreng, og født i 2010 eller senere så skal du spille Mini U6 og U8 i Kerteminde.

Har du nogensinde været i Kerteminde Idrætscenter, når der er håndbold for minierne? Når der stormer 10-20-30 børn rundt i hele hallen. Når de kaster og griber og løber og danser og hopper og sveder og synger og kæmper og leger. Der er faktisk ikke noget bedre end at se den livsglæde. Du skulle tage og give dit barn den glæde, det fællesskab, den oplevelse.

Og det kan du… I Kerteminde Idrætscenter. Der er nemlig to voksne mennesker, som har valgt at bruge lidt af deres liv og deres fritid på at sørge for, at der er børn, som får disse gode oplevelser. Det er Kasper Skov og Ivalu Martinsen, som har besluttet, at de gerne vil gøre noget godt for andre – ved at tage ansvaret for at styre den store flok af børn, som dyrker håndbold i Kerteminde i U6- og U8-alderen.

Det er begge solide voksne mennesker, som både kan føre børnene godt og trygt ind i håndboldsportens univers. Og det er i øvrigt også to solide voksne mennesker, som kan hjælpe børnene med at forstå, hvordan man opfører sig overfor hinanden i en stor gruppe. Det er nemlig noget af det, man får med sig, når man tilmelder sig barn til en sæson med håndbold.

Der er heldigvis også en lille flok af unge i klubben, som vil være med til at hjælpe med at holde snor i alle de mange små krabater i hallen. Det er der brug for! Og det er i øvrigt sådan et frivilligt fællesskab fungerer: Alle bidrager med noget til det fælles. Og du er også hjertelig velkommen, hvis du har lyst til at bidrage med noget. Der er altid brug for en ekstra hånd i en forening baseret på frivilligt arbejde