- Galleri
- Nyheder

Kerteminde HK har fået ny træner for klubbens seniorkvinder !

Kerteminde Håndboldklub er meget glad for at kunne præsentere et nyt og spændende trænernavn.

Det er Kim Bernth Vejen, der har valgt at sige ja tak til at træne Kerteminde HKs seniorkvinder i den kommende sæson, og han er for længst gået i gang med arbejdet.

Kim bor i lokalområdet: Han er nemlig bosiddende nær Rynkeby sammen med sin kæreste. Han har været aktiv håndboldspiller i 20 år, og han har indtil videre kun trænet kvinder, ”da mænd piver for meget”, som han smilende siger.

For mig betyder håndbold en form for både frihed og læring. Jeg nyder at være i hallen, jeg holder af selve atmosfæren i en klub og blandt andre trænere og på et hold. Det giver mig en ro og en glæde, og det hjælper mig selv i en ellers travl hverdag. Jeg føler mig faktisk privilegeret over at kunne være træner og over at kunne bidrage på den måde, siger Kim Bernth Vejen, som begyndte på et nyt studie her den 2. september.

Kerteminde Håndboldklubs bestyrelse glæder sig over, at Kim Bernth Vejen har besluttet sig for at ville træne KHs seniorkvinder, som lægger ud i serie 1 i den kommende sæson. Indtil videre har der været et fint fremmøde og en god energi til træning i denne sæson, og alt tyder på, at seniorkvinderne går en spændende sæson i møde.

Det er mit håb, at vi kan skabe hold og finde et spil frem, der gør, at vi kan komme i betragtning til oprykning til Fynsserien. Kerteminde er jo en stor traditionsklub, som har masser af talent, og som skal op i Fynsserien med kvinderne. Jeg håber, at jeg kan være med til at hjælpe kvinderne op til det niveau, som kan bør forvente af en klub af sådan en klub som Kerteminde HK, slutter Kim B. Vejen, som også håber, at der kommer endnu flere til end de 15-20 stykker, som udgør Kerteminde HKs dame senior gruppe lige nu.

Det er besluttet, at klubben lægger ud med et enkelt hold i serie 1, men det kan være, at der kommer lidt flere til, så der kan være to hold efter jul. Og det er også besluttet, at seniorgruppen træner sammen med U17-holdet, så der altid er optimale træningsmuligheder, og så der med garanti altid er et godt træningsmiljø hver tirsdag og hver torsdag, uanset om man er U17-spiller eller U19-spiller eller senior. Der er plads i Kerteminde HK.

KHs kvinder har allerede trænet mange gange i denne sæson, og der er også spillet de første træningskampe. Du er velkommen, hvis du gerne vil spille håndbold i Kerteminde, og vi kan garantere dig, at der er både en ung og energisk træner og en masse glade spillere at træne sammen med.