Se træningstider for Mini U4/6/8 Munkebo og tilmeld dig holdet her

Er du pige eller dreng, og født i 2010 eller senere så skal du spille Mini U4, U6 og U8 i Munkebo.

Kerteminde Håndboldklub er ikke kun en forening for børn og voksne i Kerteminde. Vi vil bare gerne have, at alle størrelser har glæde af at spille håndbold. Derfor har Kerteminde Håndboldklub besluttet at gå i gang med håndbold for de mindste i Munkebo. Desværre er Munkebo Håndboldklub lukket, men vi ønsker, at alle skal have lov til at prøve kræfter med den dejlige sport, og derfor går Kerteminde Håndboldklub nu i gang med at lave håndbold for de små i Munkebo.

Heldigvis er der nogle dejlige lokale kræfter, som har lyst til at bruge tid og kræfter på at gøre noget godt for andre mennesker. Det siger vi 1000 tak for. Det er først og fremmest Diana Trudsøe, som har besluttet sig for at gøre sin indsats for lokalsamfundet ved at tage ansvaret for, at der er håndbold for minierne i Munkebo en gang om ugen. Og lidt kampe når der er mulighed for det. Tak, Diana!

Derudover er der heldigvis også et par lokale Munkebo-piger fra U16-holdet, som har valgt, at de også gerne vil give noget tilbage til den sport, som de selv er glade for. Det er Dina Guldfeldt og Signe Friis Kristensen, som vil tage sig kærligt af de små krabater. Både Dina og Signe kommer oprindeligt fra Munkebo Håndboldklub, hvor de spillede håndbold i mange år. Nu er de U16-spillere i Kerteminde Håndboldklub, og nu er de altså også med til at sikre, at børn i Munkebo kan spille håndbold i Munkebo. Det skal I også have 1000 tak for, piger!