Se træningstider for U18P og tilmeld dig holdet her

Er du pige og født i 2001 eller 2000 så skal du spille U18 pige

Der er en hel masse klubber i Danmark, der slås med at holde fast i spillerne, når de rammer U16- og U18-årene. Den tendens har Kerteminde Håndboldklub bestemt også kunnet mærke, men vi har lagt et stort arbejde i at give spillerne en klar oplevelse af, at de er hjerteligt velkomne i klubben efter deres efterskole og uanset om de har lyst til at give den gas tre gange om ugen, eller om de hellere vil have fællesskabet med vennerne en enkelt gang om ugen.

Vi tror på, at det er det arbejde, der er grunden til, at vi i den seneste lange periode har været i stand til at stille op med hold i alle rækker på pigesiden. Fra og med de mindste til og med de største. Og alt ind imellem. Det kan vi også i denne sæson. Vi har masser af U18-piger. Nogle af dem har valgt at spille senior. Og det er helt ok. Men omkring 12 af dem ønsker at få alle ungdomsår med, og derfor stiller vi også op i U18-rækken. Vi kommer ikke til at vinde DM, men vi har det sjovt og hyggeligt sammen, og når vi spiller, så kæmper vi med alt, hvad vi har.

Det er John Jäger, der er træner for pigerne, men han leder efter en træner, som gerne vil have flokken, så han kan træde tilbage som assistenttræner. Så hvis du kender en, der gerne vil træne en pragtfuld U18-piger med masser af smil og grin og hygge, så skal du bare sige til. Og ellers må de nøjes med John Jäger, og det må du også, hvis du skulle have lyst til at komme med på Kertemindes U18-hold. Du er velkommen.