Se træningstider for U16P og tilmeld dig holdet her

Bestyrelses kontakt: Se mere her

Er du pige og født i 2003 eller 2002 ( 9. eller 10. klasse) så skal du spille U16 pige

Til KHs U16 piger, er det er vores alle sammens Claus Baslund, som har besluttet sig for, at han vil være træner i Kerteminde Håndboldklub igen i næste sæson. Og han har valgt at følge med blandt andre ”sine” U14-piger med op til U16-årgangen, hvor der jo også er flere af de nuværende U16-piger, og hvor der derfor uden tvivl vil blive mindst et stærkt mandskab i næste sæson. Vi er rigtig glade for, at Claus Baslund viser sig som både en rigtig mand og en rigtig KH’er ved at sige ja tak til både at være en profil på vores 3. divisionshold og til at være en af vores vigtige trænere i klubben. Du er en god mand, Claus.

Det samme er Nicolai Jakobsen. Han har nemlig også valgt at bruge noget af sit liv på at være noget godt for andre mennesker. Nicolai har besluttet sig for, at han fortsætter som træner for U16-pigerne sammen med Claus Baslund.

Det vil sige, at den stærke trænerduo, som førte U14-pigerne frem til en finaleplads ved Herning Påske Cup, har valgt at fortsætte med at træne i Kerteminde Håndboldklub. Det er vi i hele bestyrelsen og hele klubben meget glade for. Vi glæder os til at se jer fortsætte udviklingen med pigerne, Claus og Nicolai.