KH har et godt tilbud til dig.

Hvis du har et budskab, du gerne vil have ud til Kertemindes borgere, så vil Kerteminde Håndboldklub gerne sørge for, at det kommer ud.

Altså: Hvis du har en løbeseddel eller en flyer eller en pjece eller en brochure, som du gerne vil have puttet i postkassen hos alle i Kerteminde by eller lokalområdet i øvrigt, så vil Kerteminde Håndboldklub gerne klare det for dig.

Vi er jo en lille lokal og frivillig forening, som gør alt, hvad vi kan, for, at der er penge og ressourcer nok til, at der kan laves noget godt arbejde for både børn, unge og voksne i Kerteminde Håndboldklub. Det kræver penge. Og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at dele ud, så vi selv kan få penge til at gøre noget mere godt for alle, der gerne vil spille håndbold i Kerteminde.

Hvad koster det? Tjae… Det er i hvert fald billigt. Du skal kontakte Kerteminde Håndboldklubs formand Joan Wehner på, joan.kertemindehaandbold@gmail.com. Så kan hun fortælle dig, hvad det koster, og hvordan vi gør det. Det korte af det lange er, at vi gerne vil tjene penge til at gøre noget godt for andre. Og derfor vil vi gerne dele dit budskab ud.

Bare kom an!