Se træningstider for U14P og tilmeld dig holdet her

Bestyrelses kontakt: Se mere her

Er du pige og født i 2005 eller 2004 (7. eller 8. klasse) så skal du spille U14 pige

Det er lykkedes at finde fire fremragende trænere for vores kommende U14-piger. I den forløbne sæson har det jo været et team af trænere, der har stået for vores mange og dygtige U14-piger. Og derfor er det også meget glædeligt, at vi har kunnet tiltrække fire overordentligt kompetente trænere til at håndtere den store flok af træningsglade piger.

Vi begynder med kvinderne! Her er tale om tre af KHs dame senior spillere.
Det er Stine Glue, Katrine Markøv og Trine Lund, som har valgt, at sige ja til at være trænere for U14-pigerne i Kerteminde. Det er vi meget glade for. Nu skal de altså bruge alle deres evner på at gøre noget godt for alle de kommende U14-piger i Kerteminde.

Så skal vi videre til manden. Og det er en gammel kending i Kerteminde Håndboldklub. Han hedder Kim Nielsen, og der er ikke den store grund til at skrive op af vægge og ned af stolper om ham. Han har nemlig haft sin gang i håndboldens verdens i mange år. Han har både været ungdoms- og voksentræner, og han har altså i år valgt, at han gerne vil tage en tørn til som træner, og det er vi glade for i Kerteminde Håndboldklub. Meget glade!