Se træningstider for U10D og tilmeld dig holdet her

Bestyrelses kontakt: Se mere her

Er du dreng og født i 2009 eller 2008 ( 3. eller 4. klasse ) så skal du spille U10 dreng

1, nej 2, nej 3, nej 4!

Her vil vi fortælle, hvem der har sagt ja og tak til at tage ansvaret for Kerteminde Håndboldklubs U10-drenge.
Der er fire voksne mennesker, som har valgt at tage det ansvar på sig.

Taus Biba har besluttet sig for, at han gerne vil være en del af U10-drenge teamet i den kommende sæson. Og Taus har for længst vist os alle sine kvaliteter som medansvarlig for vores U10-drenge i den forgangende sæson.

Men der er flere gode trænere klar til at trække læsset hos U10-drengene.
Svend Riis - og ja, ham kender vi også godt fra holdet omkring U10-drengene sidste sæson - og han har også valgt, at han gerne vil gøre en indsats for vores forening i denne sæson.

Vi glæder os også over, at en god gammel kending af Kerteminde Håndboldklub - på alle mulige måder - nemlig Jens Christian Martinussen (også kendt som "Jenser") bliver en kærkommen og vigtig del af trænerteamet.
Og så er der jo ikke meget, der fungerer, hvis der ikke er en kvinde inde over, og derfor er det med stor glæde, at vi også kan sige goddag til Diana Salting i trænerteamet på U10-drenge. Tak til Jenser. Og tak til Diana.

Det giver altså en skarp kvartet bestående af Taus Biba, Diana Salting, Svend Riis og Jens Christian Martinussen. Så er der heller ingen tvivl om, at alle U10 drenge i Kerteminde HK er i store, stærke, solide og kærlige hænder. Det er lige det, vi har brug for i vores lille forening.

Helt generelt er det afgørende at forstå, at Kerteminde Håndboldklub er et lille frivilligt fællesskab. KH er ikke "dem". KH er "os". Der er ingen andre i KH end alle os, der spiller i klubben eller arbejder frivilligt for klubben eller er forældre til en i klubben. Det er KH. Så du er KH.